Mediha - Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Okulumuz, öğrencilerimizin sosyal hayatta geçerliği olan bağımsız hayat becerileri ile donatıldığı, sanatsal, sportif, kültürel faaliyetlerle desteklendiği, ailelerin eğitim sürecine etkin olarak katıldığı, öğrencilerimiz okuldaki eğitimlerini tamamladıklarında korumalı iş yerinde çalışabildikleri, velilerimizi ve toplumun diğer kesimlerini farklı gelişen çocuklar konusunda bilinçlendirmede yol gösteren bir anlayışla hizmet vermektedir.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığımızın Özel Eğitim Hizmetleri ile ilgili belirlediği ilkeler doğrultusunda hedef kitlemiz olan zihinsel engelli çocukları kendi kendilerine yetebilen bireyler olarak sosyal hayata hazırlamak, topluma entegrasyonlarını sağlayarak üreten bireyler haline getirmek, hedefleri doğrultusunda konusunda uzman personelimiz ve uygun eğitim programlarını kullanarak zihinsel engelli çocukların eğitim görme hakkını yerine getirmek.

Başarılar: İSTANBUL İLİNDE AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ YAPAN İLK ÖZEL EĞİTİM OKULU

Isınma: DOĞAL GAZ KALORİFER SİSTEMİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 216 302 3816 0 216 386 8744

WEB - https://medihaturhantansel1.meb.k12.tr

Adres - Şemsettin Günaltay Caddesi Kaptan Arif Sokak No 57 KazaskerKadıköy/İSTANBUL

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - BAĞDAT CADDESİ İLE ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ(MİNİBÜS YOLU) ARASINDA ERENKÖY KAZASKER MEVKİNDE

Ulaşım 1. BANLİYÖ TRENLE ERENKÖY TREN İSTASYONUNDA İNİLEREK 2. KADIKÖY-KARTAL,KARTAL-KADIKÖY İSTİKAMETİNE MİNİBÜS YOLUNU KULLANAN TÜM MİNÜBÜS-OTOBUSLERE 17L, 17, 2,112 BİNİLEREK KAZASKER DURAĞINDA İNİLEREK BULUNABİLİR